Tlf.: +45 86 99 18 00
info@detailconsult.dk
CVR: 29 97 67 24


DetailConsult


DetailConsult A/S er specialist indenfor vores felt. Vores fornemste opgave er at stille vores store erfaring og samlede kompetencer til rådighed for vores kunder. Vi samler alle processer samt håndtering af underleverandører i én totalløsning med ét kontaktpunkt, nemlig DetailConsult A/S.

Send os en besked


  Helle Højer Simonsen

  Ejer/Direktør

  +45 40506883


  Med kompetente medarbejdere og et højt teknisk niveau er visionen at bringe værdi til Vores velrenommerede kunder. Hos DetailConsult har vi mange års erfaring med projektering og udvikling for bygherre. Vi har speciale i detailhandlen, hvor vi har stået for såvel renoveringer som ny- og tilbygninger. Vi har derudover specialiseret os i udførslen af større konceptudrulninger for både detail -og restaurationsbranchen. To af vores kerneværdier er tillid og ordentlighed, både overfor medarbejdere, leverandører og kunder

  Egede Dalby Christensen

  Kunde & udviklingschef

  +45 28727042


  Egede har stor erfaring og ekspertise inden for etablering og indretning af discount dagligvarebutikker, hvor han har været pioner i opstart af Netto i Tyskland, senere i Polen og Sverige. Egede har tidligere været ansat ved Coop Ejendomme, hvor han primært har etableret og indrettet Fakta og Irma butikker. Egede er derudover ansvarlig for udrulning af store konceptændringer for de største restaurantkæder samt Detailkæder i Danmark.

  Martin Knudsen

  Etablering/Teknisk Chef

  +45 29803939


  Martin har mange års erfaring med selvstændig tømrer virksomhed og har tidligere arbejdet med alt fra små byggerier til store sygehus projekter. Med sin Ledelses erfaring og solide håndværksmæssige baggrund har Martin stor indsigt i alle byggeriets faser.

  Poul Mandrup

  Arkitekt M.A.A. – Projektudvikler

  + 45 21967874


  Poul er uddannet arkitekt ved arkitektskolen i Aarhus, har en håndværksmæssig baggrund og en bred faglig erfaring med alle faser indenfor byggeri, med speciale i skitsering af kontor- og erhvervsbyggeri samt renovering, ny- og ombygning af butikscentre og dagligvarebutikker. Sagsporteføljen indeholder bl.a.: Ny hovedadministration for Salling Group, om-og nybygning af Netto og Føtex butikker. Som projektudvikler hos DetailConsult, varetager Poul opgaver med god arkitektonisk- og funktionel faglighed fra ide til aflevering af et byggeri.

  Nikolaj Hansen

  Projektleder/Bygningskonstruktør

  +45 28301868


  Nikolaj kommer med erfaring som projekterende konstruktør og har tidligere arbejdet med renovering af boliger. Nikolaj har derudover stor Ledelses erfaring i Restaurant branchen hvilket giver en unik indsigt i og understøtter det solide samarbejde DetailConsult har omkring konceptudvikling for nogle af de største restaurantkæder i Danmark. Hos DetailConsult er Nikolaj beskæftiget med alle former for projektledelse og byggestyring. fra A-Z

  Hanna Adulovic

  Projektleder/Bygningskonstruktør

  +45 27211752


  Hanna er uddannet projekterende bygningskonstruktør ved VIA University College i Holstebro med speciale i arbejdsmiljø i byggebranchen. Efter nogle år i udlandet er Hanna vendt tilbage og startede som praktikant under uddannelsen ved DetailConsult hvor hun i dag beskæftiger sig med projektering og projektledelse.

  Bestyrelsen