Tlf.: +45 86 99 18 00
info@detailconsult.dk
CVR: 29 97 67 24


DetailConsult


DetailConsults store erfaring i branchen gør, at vi er specialist indenfor vores felt. Vores fornemste opgave er, at stille vores kompetence til rådighed for vores kunder, så de kan drive deres forretning.

Send os en besked


profilbrochure

Download vores profilbrochure her (2 MB)

Morten Højer Simonsen

Direktør

+45 26 36 08 16


Morten har i 15 år været ansat i Dansk Supermarked, hvor han sidst fungerede som varehuschef. I 2006-07 var Morten afdelingschef for Gaarde Erhverv A/S i Jylland med det fulde lederansvar og med et speciale i detailrelaterede opgaver. Siden 2007 har han arbejdet som selvstændig projektudvikler og rådgiver for detailbranchen med stor succes.
De fleste af vores kunder har fulgt os siden rejsen begyndte. Vi ved, at det forpligter – hver dag.

Helle Højer Simonsen

Administrationschef

+45 40 50 68 83


Helle har i 17 år været ansat i Dansk Supermarked. Blandt andet har hun i 10 år arbejdet som administrativ medarbejder og servicechef for koncernen. Siden 2008 har Helle arbejdet som administrativ chef i DetailConsult, hvor hendes mange års erfaring og kompetencer fra detailbranchen perfekt understøtter virksomhedens forretningsområde.

Christian Beck Jørgensen

Ingeniør/Byggechef

+45 26 47 88 46


Christian er uddannet bygningsingeniør med konstruktioner som speciale. Christian har 25 års erfaring samt ledelseserfaring og er i DetailConsult med i beslutningsprocesserne samt den eksekverende del. Nogle af Christians kernekompetencer er blandt andet bygningsstatik og bygningsfysik og Christian har været med til, at projektere og bygge mange spændende projekter både i Danmark og i Tyskland.

Anders Heering Bruun

Bygningskonstruktør/Projektleder

+45 21 21 79 72


Anders er uddannet bygningskonstruktør og har arbejdet i byggebranchen både som håndværker og siddet i bygherrerollen i en stor dagligvarekoncern. Ved at arbejde på alle niveauer i branchen har Anders opnået stor forståelse for og gennemgående indsigt i alle processerne i et byggeprojekt. Anders opgaver hos DetailConsult er projektstyring fra A-Z.

Egede Dalby Christensen

Projektleder

+45 28727042


Egede er oprindeligt butiksuddannet. Egede har stor erfaring og ekspertise inden for etablering og indretning af discount dagligvarebutikker, hvor han har været pioner i opstart af Netto i Tyskland, senere i Polen og Sverige. Siden 2008 har Egede været ansat ved Coop Ejendomme, hvor han primært har etableret og indrettet Fakta og Irma butikker. Egedes opgaver hos DetailConsult er projektstyring fra A-Z.

Christian Gyldenløve Laursen

Ingeniør/Projektleder

+45 23953347


Christian er uddannet bygningsingeniør med speciale i produktion og ledelse. Christian har tidligere erfaring som både fag- og totalentreprenør, herunder både opførelse og kalkulationer. Oprindeligt er Christian uddannet murer, og har derfor et udvidet kendskab til de praktiske processer af byggeriet. Christian vil hos DetailConsult være beskæftiget med projektstyring fra A-Z.