Tlf.: +45 86 99 18 00
info@detailconsult.dk
CVR: 29 97 67 24


DetailConsult


DetailConsult A/S er specialist indenfor vores felt. Vores fornemste opgave er at stille vores store erfaring og samlede kompetencer til rådighed for vores kunder. Vi samler alle processer samt håndtering af underleverandører i én totalløsning med ét kontaktpunkt, nemlig DetailConsult A/S.

Send os en besked


  profilbrochure

  Download vores profilbrochure her (2 MB)

  Helle Højer Simonsen

  Ejer/Direktør

  +45 40 50 68 83


  Helles baggrund er bl.a. hentet i Dansk Supermarked (Salling Group) med erfaringer og kompetencer i administrative anliggender og Chef for koncernen. I en årrække har Helle fungeret som administrationschef og bestyrelsesformand i Virksomheden -og har, helt fra virksomhedens stiftelse i 2006 været tæt på drift, udvikling og strategier i DetailConsult. Virksomheden drives og videreudvikles med basis i DetailConsults kernekompetencer. Med sine kompetente medarbejdere og et højt teknisk niveau er formålet, at bringe værdi til Vores velrenommerede kunder.

  Poul Mandrup

  Arkitekt maa. – Projektudvikler

  + 45 21 96 78 74


  Poul er uddannet arkitekt ved arkitektskolen i Aarhus, har en håndværksmæssig baggrund og en bred faglig erfaring med alle faser indenfor byggeri, med speciale i skitsering af kontor- og erhvervsbyggeri samt renovering, ny- og ombygning af butikscentre og dagligvarebutikker. Poul kommer fra en mangeårig stilling som projektudvikler ved Aarhus Arkitekterne / Link arkitektur. Sagsporteføljen indeholder bl.a.: Ny hovedadministration for Salling Group, om-og nybygning af Netto og Føtex butikker samt indretning af biografer for Nordisk Film. Som projektudvikler hos DetailConsult, varetager Poul opgaver med god arkitektonisk- og funktionel faglighed, samt agere bygherrerådgiver, fra ide til aflevering af et byggeri.

  Christian Gyldenløve Laursen

  Ingeniør/Projektchef

  +45 23953347


  Christian er uddannet bygningsingeniør med speciale i produktion og ledelse. Christian har tidligere erfaring som både fag- og totalentreprenør, herunder både opførelse og kalkulationer. Oprindeligt er Christian uddannet murer, og har derfor et udvidet kendskab til de praktiske processer af byggeriet. Christian er hos DetailConsult beskæftiget med projektstyring fra A-Z.

  Egede Dalby Christensen

  Projektchef

  +45 28727042


  Egede er oprindeligt butiksuddannet. Egede har stor erfaring og ekspertise inden for etablering og indretning af discount dagligvarebutikker, hvor han har været pioner i opstart af Netto i Tyskland, senere i Polen og Sverige. Egede tidligere været ansat ved Coop Ejendomme, hvor han primært har etableret og indrettet Fakta og Irma butikker. Egedes opgaver hos DetailConsult er projektstyring fra A-Z.

  Bestyrelsen