Tlf.: +45 86 99 18 00
info@detailconsult.dk
CVR: 29 97 67 24


DetailConsult


DetailConsult A/S er specialist indenfor vores felt. Vores fornemste opgave er at stille vores store erfaring og samlede kompetencer til rådighed for vores kunder. Vi samler alle processer samt håndtering af underleverandører i én totalløsning med ét kontaktpunkt, nemlig DetailConsult A/S.

Send os en besked


profilbrochure

Download vores profilbrochure her (2 MB)

Helle Højer Simonsen

Administrerende direktør

+45 40 50 68 83


Helle overgik fra posten som bestyrelsesformand til Direktør i virksomheden i januar 2020.
Siden virksomheden blev stiftet i 2006, har Helle fungeret som Chef, med ansvaret for administrative og økonomiske anliggender. Med sin mangeårige formandspost i DetailConsult`s bestyrelse, har Helle en solid tilgang til branchen.
Helles faglige baggrund er bl.a. hentet i Dansk Supermarked (Salling Group), hvor hendes erfaringer og kompetencer med administrative anliggender og Chef for koncernen perfekt understøtter DetailConsult A/S’ forretningsområde.

Christian Gyldenløve Laursen

Ingeniør/Projektleder

+45 23953347


Christian er uddannet bygningsingeniør med speciale i produktion og ledelse. Christian har tidligere erfaring som både fag- og totalentreprenør, herunder både opførelse og kalkulationer. Oprindeligt er Christian uddannet murer, og har derfor et udvidet kendskab til de praktiske processer af byggeriet. Christian vil hos DetailConsult være beskæftiget med projektstyring fra A-Z.

Egede Dalby Christensen

Projektleder

+45 28727042


Egede er oprindeligt butiksuddannet. Egede har stor erfaring og ekspertise inden for etablering og indretning af discount dagligvarebutikker, hvor han har været pioner i opstart af Netto i Tyskland, senere i Polen og Sverige. Egede tidligere været ansat ved Coop Ejendomme, hvor han primært har etableret og indrettet Fakta og Irma butikker. Egedes opgaver hos DetailConsult er projektstyring fra A-Z.

Bestyrelsen